Marc Middernacht clubkampioen 2023

Op het het jaarlijks banket van onze club werden de laureaten en jubilarissen van het seizoen 2023 gevierd.
Geert Smet was de laureaat met de meeste ritten voor Kurt De Beelde en Etienne Piessens. Bij de jubilarissen stonden Urbain Vercauteren (30 jaar lid), Marc Bracque (25 jaar lid), Louis Van Den Broeck en Eddy Mootthamer (15 jaar lid) en Gunther Syvertsen (10 jaar lid) op het schavotje.

Met de belangrijkste prijs ging echter Marc Middernacht aan de haal. Hij benaderde het dichtst de gemiddelde tijd van alle deelnemers van onze tijdrit en werd zo voor de tweede keer clubkampioen van WTC Kontakt.
Na de huldigingen werden de beentjes nog los gegooid op de dansvloer tot in de vroege ochtend. De foto’s van ons geslaagd feest kan u terugvinden in ons fotoalbum.