Afgelasting tweedaagse en Banket

Definitieve afgelasting tweedaagse.

Met veel spijt heeft het bestuur de beslissing moeten nemen om de tweedaagse naar Roeselare definitief af te gelasten. De huidige toestand in de coronacrisis is van dien aard dat dit volgens ons de enige correcte oplossing was. Voor de eerste keer in de geschiedenis van onze club zal er dus geen tweedaagse gereden worden.

Als alternatief zouden we wel op zondag 20 september een dagrit willen organiseren naar Zelzate, waar we normaal gezien de tweede dag zouden gaan eten. Het is de bedoeling dat de A en B-ploeg ‘s morgens elk afzonderlijk naar Zelzate fietsen, we daar dan iets eten en na de middag gezamenlijk terug naar huis fietsen. Het middagmaal wordt u gratis aangeboden door de club.
U kan voor het middageten kiezen uit: Steak – Vol au Vent of Stoofvlees.
Terugkomst in het lokaal is voorzien rond 16.00 uur waarbij we ook de partners uitnodigen om nog gezamenlijk iets te drinken.
Gelieve om organisatorische reden uw deelname en keuze van maaltijd door te willen geven tegen 7 september! Je kan dit mondeling doen op zondag of via een mailtje naar wtckontakt@telenet.be

Annuleren van feest op 30 oktober.

In navolging van de tweedaagse zal dit jaar ook ons banket in de Roxy worden geannuleerd. Tot op heden mogen er nog steeds slechts feesten georganiseerd worden met max. 20 deelnemers en mag er ook niet gedanst worden. Ook al kan er tegen 30 oktober een versoepeling komen van de maatregelen, dan is het nog maar de vraag over het aantal deelnemers en het al dan niet dansen. En als we geen volwaardig feest kunnen aanbieden, is het dan aangewezen om dit te laten doorgaan?
Vandaar dat we de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om ook ons banket dit jaar te annuleren. We gaan wel bekijken welk waardig alternatief we kunnen aanbieden om toch onze clubkampioen en gevierde leden te kunnen bekendmaken. Meer info hierover zo gauw we hier meer duidelijkheid over hebben.

Een reactie achterlaten