Coronavirus

Uiteraard volgen ook wij de aanbevelingen rond het Coronavirus met argusogen op. De regering doet aanbevelingen om alle sportactiviteiten in groep voorlopig stop te zetten.
Vraag is natuurlijk of daar ook de recreatieve sportbeoefenringen zoals die van ons onder vallen. De VWB heeft in ieder geval al alle ritten die op hun programma staan afgelast tot voorlopig 3 april (zie website)
Wij hebben beslist om onze leden volledig vrij te laten of ze al dan niet aan de clubritten wensen deel te nemen. Er zullen echter voorlopig geen punten worden toegekend voor de ritten zodat de leden die door het Coronavirus het niet aandurven om te komen fietsen niet benadeeld zouden zijn.
We volgen het uiteraard verder mee op en houden jullie verder op de hoogte indien er nieuwe ontwikkelingen zouden zijn.
Maatregelen coronavirus, zie ook: https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/12/fase-2-gehandhaafd-overgang-naar-de-federale-fase-en-bijkomende-maatregelen/

Een reactie achterlaten