Uitreiking trofeeën seizoen 2020

Nu Johan Poppe als de clubkampioen 2020 eindelijk bekend gemaakt is plannen we nu de uitreiking van alle andere trofeeën en gevierde leden die normaal op ons clubbanket worden uitgereikt.
In overleg met ons pas heropend clublokaal hebben we dit gepland op vrijdag 25 juni aanstaande om 20.00 uur. We verwelkomen u en uw partner die avond met een hapje en een drankje in ons lokaal. Tijdens dit gezellig samenzijn zullen we dan de trofee overhandigen aan de leden met de meeste zondagritten en de jubilerende. We hopen dan ook zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen.
Gezien de vrij korte tijd die ons rest tot de activiteit vragen we uw aanwezigheid zo snel mogelijk (ten laatste tegen komende zondag 20 juni) mee te delen via mail aan het secretariaat: wtckontakt@telenet.be of via het contactformulier van deze website.
Vermeld zeker ook of u met of zonder partner zal aanwezig zijn.
Wij hopen alvast jullie te mogen verwelkomen!