Nieuwe coronamaatregelen vanaf 29/10/20

Vanaf 29 oktober zijn de nieuwe coronamaatregelen van de Vlaamse regering van toepassing. Dit heeft ook gevolgen voor onze club.
Alle sporten in georganiseerd verband zoals onze clubritten zijn vanaf vandaag immers verboden vanaf 13 jaar. Dit houdt dan ook in dat we even niet meer in clubverband kunnen of mogen fietsen.
Fietsen mag nog wel, maar enkel individueel of met maximum 4 personen. In dat geval altijd met een afstand van 1,5 meter.
Uiteraard begrijpen we dat deze maatregelen noodzakelijk zijn. We hopen met zijn allen dat we zo snel mogelijk de stijging van de besmettingen terug kunnen dringen, zodat we dan ook terug in groepsverband de baan op kunnen. We volgen dit natuurlijk mee op en brengen jullie op de hoogte als er wijzigingen in de maatregelen zou komen.

Mag ik sporten in georganiseerd verband?
Nee. Alle georganiseerde sporten (in club, groep, sportles…) zijn verboden vanaf 13 jaar. Je mag enkel zelf gaan sporten:
– als je outdoor sport
– met het huishouden, eventueel aangevuld met 1 toegestaan nauw contact. Enkel in deze context mag je sporten zonder afstand te houden.
of met maximum 4 personen en dat altijd met afstand van 1,5m

Een reactie achterlaten