Kampioenenviering in ons lokaal uitgesteld

Normaal gezien hadden we op 22 november in ons lokaal een gezellig samenzijn gepland met daaraan gekoppeld de huldiging van de nieuwe clubkampioen en andere gevierde leden. Dit als alternatief voor het geannuleerd banket in de Roxy.

Gezien de huidige malaise, en we ook nog niet zeker zijn dat het lokaal dan al terug open mag zijn, hebben we de beslissing genomen om dit gebeuren voorlopig uit te stellen naar een latere datum. We hopen dat we dit jaar nog te kunnen organiseren, maar denken dat dit momenteel de enige juiste optie is.
Gezondheid komt momenteel even op de allereerste plaats en we hopen dan ook dat jullie allen gezond en gespaard mogen blijven van dit vreselijk virus.

Hou het met zijn allen gezond, blijf fietsen, individueel of met max. 4, en hopelijk kunnen we snel terug samen komen!

Een reactie achterlaten