Tweedaagse naar Roeselare

De coronacrisis heeft vele gevolgen, ook voor de organisaties van verschillende sportclubs. Onze club ontsnapt hier uiteraard ook niet aan. Een van de vervelende gevolgen is dat we ons genoodzaakt zien om onze tweedaagse naar Roeselare, die voorzien was op 13 en 14 juni, te verplaatsen naar een latere datum.
We kunnen dan wel al terug in groep fietsen, mogelijks zijn zelfs de hotels en restaurants al terug open, maar we denken dat nog niet alle horecazaken terug open zullen zijn. En ’s avonds na het fietsen het hotel niet uitkunnen kan toch ook de bedoeling niet zijn. Komt er nog bij dat we vermoedelijk nog steeds niet met meer dan 20 leden samen zullen mogen fietsen en dus niet gezamenlijk met de A- en B-ploeg kunnen rijden.
Om deze reden zal de tweedaagse (nog onder voorbehoud) vermoedelijk dan doorgaan op 19 en 20 september. We brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte als de nieuwe datum vast zou liggen. 

Een reactie achterlaten