TI-Raleigh Tour Waasland

ZONDAG 16 JUNI – SINT-NIKLAAS

De organisatie van de TI-Raleigh Tour Waasland is een samenwerking van WTC Kontakt, het Stadsbestuur van Sint-Niklaas, Pilootwagen Waasland, de 1000 km van vrtNWS, TI-Raleigh Vintage Cycling Club (UK) en ex-Raleigh-profs.

Een fietstoertocht voor wielertoeristen doorheen het Waasland. Met verzekerde deelname van het team van vrtNWS (o.a. met Goedele Wachters, Rob Heirbaut, Bart Schols), ex-Raleigh-profs en tientallen Wase ex-profwielrenners. Na de wielertocht: BBQ met interviews met de aanwezige kampioenen.

Start op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Vlakke rit van ca. 80 km doorheen het Waasland met tussenstops in Sint-Gillis-Waas en Klein-Sinaai (met medewerking van de gemeentebesturen van Sint-Gillis-Waas en Stekene). Aankomst te Sint-Niklaas.

Inschrijven kan aan het stadhuis van Sint-Niklaas tussen 8.00 en 9.30 uur. Er is een vaste prijs van 5 euro, bevoorrading is voorzien tijdens de rit.

De integrale opbrengst van dit wielerevenement wordt geschonken aan het wielerteam van vrtNWS dat tijdens het hemelvaartweekend 2019 deelnaman aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Zij brengen per team €5000 bijeen dat integraal gaat naar het onderzoek tegen deze vreselijke ziekte. In 2018 werd tijdens dit evenement bijna 5 miljoen euro verzameld.

Voor meer info, klik op persmap

Een reactie achterlaten